Boven Yvo N.V.

Boven Yvo N.V. is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie gespecialiseerd in hoog kwalitatieve aluminium ramen en deuren, brievenbussen, rolluiken, zonwering, balustrades, poorten, glazen deuren en alle glaswerken. Wij bieden U reeds meer dan 40 jaar vakmanschap en zijn daarmee uitgegroeid tot een gekende familiezaak in de wijde omstreken.

ontvangst-AwardDe zonen Wim en Tom hebben het heft in handen genomen. Momenteel worden ook nog 35 werknemers tewerkgesteld. Wij zijn sedert juni 2000 verhuisd naar nieuwe werkplaatsen en burelen te Doornpark 59 in Beveren-Waas. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers met de nodige zorg vervaardigd. Het feit datBoven Yvo N.V. een familiebedrijf is, geeft de toekomstige klanten aanzienlijke troeven in handen. Er is steeds een rechtstreekse controle op productie en plaatsing. Service wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen.

Jonge aannemer van het jaar

De prijs voor ‘Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar’ is een initiatief van de Vlaamse Confederatie Bouw en erkent en ondersteunt de jonge bedrijfsleiders van toonaangevende bedrijven in de bouwsector. De genomineerden worden voorgedragen door de lokale bouwconfederaties, die zo invloedrijke bedrijven uit hun streek belonen voor hun bijdrage aan de industrie en de beroepsvereniging. De genomineerden worden door de Vlaamse Confederatie Bouw gehuldigd.

Wij zijn ook CE-gecertifieerd

Alle documenten m.b.t CE certifiëring zijn op eenvoudige manier aan te vragen.

Download ons CE Certificaat

Téléchargez nos Certificat CE